Picture: BERNINA lanserer en ny modellserie av symaskiner for nybegynnere under merket bernette

Pressemelding

2011 arkiv

BERNINA lanserer en ny modellserie av symaskiner for nybegynnere under merket bernette

Under merket bernette lanserer det sveitsiske tradisjonsrike selskapet BERNINA International AG fire rimelige symaskiner for kreative mennesker. De nye modellene forbinder nyttige funksjoner med et estetisk utseende. Den spesielle designen ble utviklet av BERNINA i tett samarbeid med to studenter innen industridesign.

"Utvikle en symaskindesign som tiltaler et ungt og urbant publikum!" Dette er oppgaven som Mario Rohner og Florian Huber, studenter i industridesign ved den nordvestsveitsiske høyskolen for design og kunst. De utformet en helt ny, kubisk og kompakt symaskindesign og kalte den "blo:c". bernette-modellene i blo:c-design er firkantet og samtidig rund. Puristisk og samtidig utrustet med alt den trenger for å skape vakre ting som barneklær, stoffdyr, puter eller individuelle antrekk. Den røde visningen på bernette-maskinene skinner gjennom den hvite overflaten. Det innebygde håndhjulet for manuell betjening av nålen og transportør ligger i flukt med maskinhuset og understreker den blokkaktige formen, samtidig som denne byggetypen beskytter perfekt mot skader.

Denne nye serien, som lanseres over hele verden i første halvår av 2011, omfatter modellene bernette 12, bernette 15, bernette 20 og bernette 25. Alle fire maskinene kjennetegnes av høyverdig beabeidelse og stor gjennomtrengningskraft. Toppmodellen, bernette 25 (CHF 666 / EUR 499), har 155 stingmønstre (inkludert alfabet og tall) som kan syes i en bredde på opptil 7 mm. Minnefunksjonen lar deg lagre kombinasjoner på opptil 30 stingmønstre. Dessuten har bernette 25 en hastighetsregulator, en automatisk sømfunksjon og en spesielt kraftig sylampe. Det finnes åtte syføtter i leveringsomfanget. Begynnermodellen, bernette 12, tilbyr 21 stingmønstre og 5 mm stingbredde. Den er allerede tilgjengelig for 333 CHF / 249 EUR.

I Sveits og Tyskland vil basismodellene 12 og 15 være i handelen om kort tid. Modellene 20 og 25 kommer i april 2011. Mer informasjon nedenfor https://www.mybernette.com