• Home
  • Tietosuojakäytäntö
Bild: Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Seuraavilla sivuilla sinulle kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, kun käytät verkkosivustoamme. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka viittaavat sinuun henkilökohtaisesti: niitä ovat esimerkiksi nimi, osoite, sähköpostiosoite ja käyttäytymistä koskevat tiedot. Tietosuojakäytäntö muodostaa henkilötietojen käsittelyn perustan yhdessä käyttöehtojen kanssa. Käsittelemme henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot on siirretty.
 
1. Vastuussa olevan tietojen käsittelijän ja tietosuojavaltuutetun nimi ja yhteystiedot sekä palvelimen sijainti.
 
Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 4 kohdan 7 mukaisesti vastuussa oleva taho on

BERNINA International AG
Seestrasse 161
8266 Steckborn
Switzerland


Sähköpostiosoite: info@bernina.com
Puh.: +41 (0)52 762 11 11 (katso oikeudellinen ilmoitus).
 
Voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme Mr. Denkingeriin sähköpostitse osoitteessa datenschutzbeauftragter@bernina.com tai kirjoittamalla yllä mainittuun postiosoitteeseen. Jälkimmäisessä tapauksessa vastaanottajaksi on merkittävä "the Data Protection Officer".
 
BERNINA tallentaa henkilötiedot Euroopan unionissa sijaitseville palvelimille.
 
2. Henkilötietojen kerääminen ja säilytys: tyyppi ja käyttötarkoitus
 
a) Kun vierailet verkkosivustolla

Kun vierailet verkkosivustollamme, tietoa siirretään meille automaattisesti laitteesi palvelimen välityksellä. Kun vierailet verkkosivustollamme, seuraavat tiedot – ilman mitään sinulta edellytettäviä toimenpiteitä – kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti lokitiedostoon:

  • IP-osoite
  • Pyynnön päivämäärä ja aika
  • Aikaero suhteessa Greenwichin keskiaikaan (GMT)
  • Pyynnön sisältö (erityissivu)
  • Pääsyn tila/HTTP-tilakoodi
  • siirretyn tiedon määrä
  • verkkosivusto, jolta pyyntö saatiin
  • Käytetty selain
  • Selainohjelmiston kieli ja versio
  • Käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä
Käsittelemme määritetyt tiedot seuraaviin tarkoituksiin:
  • Varmistaaksemme sujuvan yhteyden muodostamisen verkkosivustolle
  • Varmistaaksemme verkkosivustomme tarkoituksenmukaisen toiminnan
  • Arvioidaksemme järjestelmän turvallisuuden ja vakauden
  • Määrittääksemme oikean maan sivuston
  • Muihin hallinnollisiin tarkoituksiin
Tiedonkäsittelyn oikeusperusta on Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohta f. Oikeutettu etumme syntyy yllä mainituista tiedon keräämisen tarkoituksista.
 
Verkkosivustolla käydessäsi käytämme myös analyyttisia palveluja, sosiaalisen median kirjanmerkkejä/lisäosia ja verkkosivuston evästeitä. Lisätietoja evästeistä ja analyyttisista palveluista on saatavilla tämän tietosuojakäytännön osioissa 4 ja 5. Sosiaalisen median kirjanmerkkien/lisäosien tietoja on annettu osiossa 6. Osioissa 7 ja 8 annetaan tietoa YouTube-videoiden ja Google Mapsien integroimisesta.
 
b) Kun käytät yhteydenottolomaketta tai otat meihin yhteyttä sähköpostitse
 
Kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen välityksellä tai sähköpostitse, meille antamasi tiedot (sähköpostiosoite, nimi, puhelinnumero, osoite ja muut tiedot, jotka annat meille yhteydenottolomakkeessa) tallennetaan, jotta voimme vastata kysymyksiisi. Siltä osin kuin pyyntösi sitä edellyttää, tietoja voidaan myös siirtää BERNINA-yhtiön tytäryhtiöille tai itsenäisille markkinajärjestöille, ja nämä voivat myös käsitellä niitä. Poistamme kaikki tässä yhteydessä saadut tiedot, jos niitä ei enää tarvitse säilyttää pyyntöösi vastaamiseksi.
 
Tietojen käsittely meihin yhteydenottoa varten tehdään yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohdan a perusteella vapaaehtoisesti antamasi luvan nojalla.
 
c) kun suoritat ilmaisia latauksia
 
Tarjoamme verkkosivustollamme mahdollisuuden ladata aineistoa ilmaiseksi (esimerkiksi kirjontaohjelmiston testiversioita tai hankitun ohjelmiston päivityksiä). Ennen latauksen aloittamista sinun on täytettävä kaavake, jossa pyydetään kertomaan nimi, sähköpostiosoite, postinumero ja sijainti. Tallennamme ja jaamme nämä tiedot luvallasi vastaavalle markkinajärjestölle tai alueesi jälleenmyyjälle. Tämän käsittelyn tarkoituksena on luoda tilastotietue suoritetuista latauksista sekä BERNINA-yhtiön, vastaavan markkinajärjestön tai alueesi jälleenmyyjän mainoksista ja mainonnasta. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohta a.
 
Mikäli olet tämän lisäksi antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön uutiskirjeiden lähettämistä varten, käsittelemme tiedot suoramarkkinointitarkoituksia varten ja yhdistämme ne asiakasprofiilissa muihin tietoihin, jotka BERNINA on sinusta tallentanut. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohta a.
 
3. Palveluntarjoajien käyttö, tietojen ilmoittaminen
 
BERNINA käyttää valikoituja ulkoisia palveluntarjoajia verkkosivustomme tukea ja hallinnollisia toimintoja varten. Näillä palveluntarjoajilla saattaa ajoittain olla pääsy henkilötietoihisi. Palveluntarjoaja käsittelee tietojasi ainoastaan BERNINAn puolesta ja tämän ohjeiden mukaan sekä tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien lakien puitteissa.

Käytämme tällä hetkellä seuraavia palveluntarjoajia:
 
Kumppani Osoite Palvelut
CSS Computer-Systems-Support GmbH Landstraßer Hauptstraße 167, 1030 Wien, Itävalta bernina.com-sivuston toteutuskumppani
internex GmbH Lagerstraße 15, 3950 Gmünd, Itävalta bernina.com-sivuston hostingpalvelun tarjoaja
colada ag Mühlenstrasse 26, 8200 Schaffhausen, Sveitsi BERNINA Creative Center -kurssien hallinnointi
Inpsyde GmbH Mutzer Heide 3, 51467 Bergisch Gladbach, Saksa blog.bernina.com-sivuston toteutuskumppani
Savvii B.V. Oranjesingel 76, 6511 NZ Nijmegen, Alankomaat blog.bernina.com-sivuston hostingpalvelun tarjoaja
SAS WP MEDIA 47 rue Duquesne, 69006 Lyon, Ranska Kuvanpakkaus
IgnitionOne Deutschland GmbH Leonrodstraße 52, 80636 München, Saksa Käyttäjien profilointi liidin luomiseksi
BE-terna Business Solution GmbH Nußdorfer Str. 4, 88662 Überlingen, Saksa CRM-toteutuskumppani
Microsoft Corporation One, Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA CRM:n + pilvipalvelujen (Azure) järjestelmäntarjoaja
Salesforce.com, Inc. One Market, Suite 300, San Francisco, CA 94105, USA Markkinointiratkaisujen palveluntarjoaja
Parx Werk AG Badenerstrasse 125, 8004 Zürich, Sveitsi Myyntiosaston markkinoinnin pilvipalvelun toteutuskumppani
Episerver GmbH Wallstrasse 16, 10179 Berliini, Saksa Uutiskirjeen markkinoinnin ohjelmistojärjestelmän tarjoaja
Digital River GmbH Scheidtweilerstr. 4, 50933 Köln, Saksa Ohjelmistotuotteiden myynti
SECONDRED Newmedia GmbH Peterstraße 5, 99084 Erfurt, Saksa Markkinointipalvelut
Hetzner Online GmbH Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen, Saksa mybernette.com ja challenge.bernina.com-sivustojen hostingpalvelun tarjoaja
Unbounce Marketing Solutions Inc. Friedrichstrasse 68, 10117 Berliini, Saksa Kampanjan laskeutumissivujen järjestelmäntarjoaja
medienwerkstatt ag Steinackerstrasse 8, 8583 Sulgen, Sveitsi Ideoita sisältävän asiakaslehden käsittely
Datatrans AG Kreuzbühlstrasse 26, 8008 Zürich, Sveitsi Maksupalvelut
webtuning AG Riedäckerstrasse 9, 8422 Pfungen, Sveitsi Järjestelmän tarjoaja tuoterekisteröintiä varten
Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA eri markkinointipalvelut

 
Henkilötietojasi välitetään muille kolmansille osapuolille vain siltä osin kuin siirrosta on nimenomaisesti kerrottu tässä tietosuojakäytännössä tai kun siirto tapahtuu jostakin seuraavista syistä:
  • Olet antanut nimenomaisen suostumuksesi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohdan a mukaisesti.
  • Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohdan f mukaisesti luovutusta edellytetään oikeudellisten vaateiden osoittamiseksi, harjoittamiseksi tai puolustamiseksi tai verkkosivustomme toimittamiseksi, kun ei ole olemassa syytä uskoa, että sinulla olisi ylitsepääsemätön oikeutettu etu olla luovuttamatta tietojasi
  • Siinä tapauksessa, että luovutus on oikeudellinen velvoite yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohdan c mukaisesti
  • Laki sallii luovutuksen, ja luovutusta edellytetään kanssasi vallitsevan sopimussuhteen täyttämiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohdan b mukaisesti.
4. Evästeet
 
BERNINA käyttää evästeitä tällä verkkosivustolla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi (kuten Internet Explorer ja Mozilla Firefox) tallentavat tietokoneesi kovalevylle, ja jotka mahdollistavat tietyn tiedon kulkevan meille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kykenisimme välittömästi määrittämään henkilöllisyytesi.
 
Evästeiden käytön avulla voit hyödyntää tarjontaamme tehokkaammin. Käytämme niin kutsuttuja istuntoevästeitä tunnistaaksemme, että olet jo käynyt verkkosivustomme yksittäisillä sivuilla. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti heti kun lähdet sivustoltamme.
 
Käytämme lisäksi väliaikaisia evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Nämä evästeet tallennetaan vain tietyksi ajaksi laitteellesi. Mikäli palaat sivustollemme käyttääksesi palvelujamme, sivustomme tunnistaa sinut palaavaksi kävijäksi ja muistaa, mitä kirjoitit ja mitä valintoja teit: näin sinun ei tarvitse tehdä niitä uudelleen.
 
Käytämme evästeitä lisäksi kerätäksemme tilastotietoja sivustomme käytöstä ja arvioidaksemme sivustoamme voidaksemme optimoida sinulle suunnatun tarjontamme (tutustu tämän tietosuojakäytännön osioihin 5 ja 6). Kun vierailet sivustollamme uudelleen, sivusto kykenee evästeiden avulla tunnistamaan, että olet käynyt sivustollamme aiemminkin. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti määritetyn ajan kuluttua.
 
Evästeiden välityksellä käsittelemämme tiedot ovat meille välttämättömiä, sillä niiden avulla suojaamme oikeutetut etumme yllä mainittuihin tarkoituksiin sekä kolmansien osapuolten oikeutetut edut yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan  6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohdan f mukaisesti.
Voit määrittää selainasetuksesi toivomallasi tavalla ja voit myös esimerkiksi kieltäytyä vastaanottamasta kolmannen osapuolen evästeitä tai kaikkia evästeitä. Jos estät evästeiden käytön, et voi välttämättä käyttää tämän sivuston kaikkia ominaisuuksia.
 
Evästeiden käytön oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohta f.

5. Verkkoanalyysi
 
a) Google Analytics
 
Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -työkalua. Se on verkkoanalyysipalvelu, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Käytämme Google Analytics -työkalua voidaksemme taata sivustomme tarpeisiin perustuvan rakenteen ja jatkuvan optimoinnin. Tahdomme sen lisäksi saada selville verkkosivustomme käytön tilastotietoja voidaksemme optimoida tarjontaamme sinulle. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohta f.
 
Google Analytics käyttää evästeitä: ne ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voit käyttää analysoitavaa verkkosivustoa. Evästeen aikaansaamat, verkkosivustomme käyttöäsi koskevat tiedot välitetään Yhdysvalloissa olevalle Googlen palvelimelle, jossa niitä myös säilytetään. Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -työkalua "_anonymizeIp()“ -toiminnon avulla. Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteet käsitellään lyhyemmässä muodossa, jolloin niitä ei voida yhdistää henkilöön. Siltä osin kuin sinusta kerätyissä tiedoissa on viittauksia henkilöllisyyteesi, kyseiset tiedot poissuljetaan välittömästi ja henkilötietosi poistetaan heti. Täydellinen IP-osoitteesi lähetetään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Googlen palvelimelle vain poikkeuksellisissa olosuhteissa, ja se lyhennetään siellä. Poikkeustapauksissa, joissa henkilötietoja on siirretty Yhdysvaltoihin, Google noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä. https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Googlella on palvelinkeskuksia kaikkialla maailmassa (Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen lisäksi niitä on tällä hetkellä Taiwanissa, Singaporessa ja Chilessä). Emme tiedä, lähettääkö Google tietosi Euroopan unionin tai Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle.
 
Google käyttää kyseisiä tietoja BERNINA-yrityksen puolesta analysoidakseen BERNINA-verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen verkkosivuston toimintaraportteja ja tarjotakseen verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluja (näihin kuuluvat näyttömainonnan toiminnot, kuten uudelleenmarkkinointi, Googlen näyttöverkon näyttökertojen raportit, DoubleClick Campaign Managerin integraatio tai Google Analytics -palvelun raportit kohderyhmätietojen mukaan tarjotuista palveluista).
 
Google saattaa joissakin olosuhteissa analysoida tapojasi käyttää eri päätelaitteita (kuten tietokonetta, älypuhelinta ja tablettia) ja arvioida ne BERNINA-yritykselle niin sanottujen laitteiden välisten toimintojen avulla. Tätä tarkoitusta varten Google saattaa liittää vastaavien päätelaitteiden luomat tiedot kohdennettua mainontaa varten muiden vastaavien tietojen ja Google-tilin tietojen kanssa, mikäli sinulla on Google-tili ja asetuksesi sallivat Googlen yhdistävän selaushistoriasi Google-tiliin ja käyttävän Google-tilin tietoja saamasi mainonnan kohdentamiseksi.
 
Voit estää Google Analyticsin evästeiden tallentamisen tietokoneellesi selaimesi evästeasetuksista. Otathan kuitenkin huomioon, että mikäli teet sen, et voi välttämättä käyttää verkkosivuston kaikkia ominaisuuksia. Voit myös estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä tietoja, jotka eväste on luonut verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoite) lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan, joka on saatavilla seuraavasta osoitteesta: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
 
Vaihtoehtona selaimen lisäosiin tai mobiililaitteiden selaimiin voit napsauttaa seuraavaa linkkiä asettaaksesi estoevästeen, joka estää Google Analyticsin tiedon keräyksen tältä verkkosivustolta tulevaisuudessa (tämä estoeväste toimii vain tässä selaimessa ja verkkotunnuksessa. Jos poistat evästeesi tässä selaimessa, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudestaan): Napsauta tästä estoevästeen asettamiseksi.
 
Kolmannen osapuolen tiedot: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Käyttöehdot: http://www.google.com/analytics/terms/, Tietosuojan yleiskatsaus: https://support.google.com/analytics/answer/6004245, tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy?hl=en.
 
b) DoubleClick by Google
 
Tämä verkkosivusto hyödyntää DoubleClick by Google -verkkomarkkinointityökalua. Se kuuluu seuraavalle: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, ("Google"). DoubleClick käyttää evästeitä näyttääkseen käyttäjille oleellisia mainoksia, parantaakseen mainoskampanjoiden tehokkuusraportteja tai estääkseen käyttäjää näkemästä samat mainokset monta kertaa. Google käyttää evästetunnistetta määrittääkseen, mitkä mainokset näkyvät missäkin selaimessa, jolloin se voi estää niiden näkymisen monta kertaa. DoubleClick käyttää lisäksi evästeiden tunnisteita havaitakseen niin sanotut muunnokset, jotka liittyvät mainospyyntöihin. Näin tapahtuu, jos käyttäjä näkee DoubleClick-mainoksen ja vierailee myöhemmin mainostajan verkkosivustolla saman selaimen välityksellä ja ostaa sitten jotakin. Googlen mukaan DoubleClick-evästeet eivät sisällä henkilötietoja.
 
Käytettyjen markkinointityökalujen vuoksi selaimesi luo automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimiin. Emme hallitse tämän Googlen työkalun käytön välityksellä kerättyjen tietojen jatkuvaa käyttöä ja laajuutta, joten annamme sinulle tietoja parhaan tietämyksemme mukaan: lisäämällä DoubleClickin Google saa tietää, että olet siirtynyt verkkosivustomme vastaavaan osaan tai napsauttanut mainostamme. Jos olet kirjautunut Googlen palveluun, Google voi yhdistää vierailun tiliisi. Vaikket olisikaan rekisteröitynyt Googleen tai kirjautunut sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja voi kuitenkin tunnistaa ja tallentaa IP-osoitteesi. Jos henkilötietoja siirretään Yhdysvaltoihin, Google noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä. https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Googlella on palvelinkeskuksia kaikkialla maailmassa (Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen lisäksi niitä on tällä hetkellä Taiwanissa, Singaporessa ja Chilessä). Emme tiedä, lähettääkö Google tietosi Euroopan unionin tai Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle.
 
Voit estää tähän jäljityskeinoon osallistumisen eri tavoin: a) voit muuttaa selainohjelmistosi asetuksia. Kun torjut kolmannen osapuolen evästeet, et saa mainoksia kolmansilta osapuolilta; (b) voit ottaa muunnosseurantaevästeet pois käytöstä asettamalla selaimesi estämään evästeet verkko-osoitteesta www.googleadservices.com, https://adssettings.google.com/?hl=en. Kun poistat evästeesi, poistat myös tämän asetuksen ; (c) Kun otat pois käytöstä kiinnostukseen perustuvat mainokset palveluntarjoajilta, jotka kuuluvat itsesääntelevään "About Ads" -kampanjaan käyttämällä linkkiä http://www.aboutads.info/choices. Tämä asetus poistetaan, kun poistat evästeet. (d) Kun otat ne pysyvästi pois käytöstä Firefox, Internet Explorer tai Google Chrome -selaimissasi linkistä http://www.google.com/settings/ads/plugin. On syytä korostaa, että tässä tapauksessa et voi käyttää tämän tarjouksen kaikkia ominaisuuksia.
 
Tietojesi käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 1, lausekkeen 1 alakohta f. Lisätietoja DoubleClick by Google -työkalusta on saatavilla osoitteesta https://www.doubleclickbygoogle.com/ ja http://support.google.com/adsense/answer/2839090, Googlen tietosuojakäytännöstä on tietoa osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=en. Voit myös käydä Network Advertising Initiative (NAI) -aloitteen verkkosivustolla osoitteessa http://www.networkadvertising.org. Google noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välillä solmittua Privacy Shield -järjestelyä: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.
 
c) Google Tag Manager

BERNINA käyttää Google Tag Manager -palvelua, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").  Tämän palvelun välityksellä verkkosivuston tageja (tagit ovat pieniä verkkosivuston koodielementtejä, joita käytetään muun muassa liikenteen ja vierailijoiden käyttäytymisen mittaamiseksi) voidaan hallinnoida yhden käyttöliittymän välityksellä. Itse Google Tag Manager (joka käyttää yksittäisiä tageja) on evästeetön alue. Google Tag Manager ei kerää henkilötietoja. Sen ainut tarkoitus on käynnistää eli triggeröidä muita tageja, jotka voivat puolestaan tallentaa tietoja. Google Tag Manager ei kuitenkaan pääse käsiksi näihin tietoihin. Jos se otetaan pois käytöstä verkkoalueen tai evästeen tasolla, se pysyy voimassa kaikkien Google Tag Managerin avulla käytettyjen seurantatagien kohdalla.
 
Tiedot osiossa 5. a) suhteessa Googleen kolmantena osapuolena pysyvät voimassa soveltuvin osin.
 
d) Visual Website Optimizerin suorittaman A/B-testauksen käyttö

BERNINA-verkkosivusto hyödyntää Visual Website Optimizer -verkkoanalysointipalvelua, jonka järjestää Wingify Software Private Limited, 14th Floor, KLJ Tower North, Netaji Subhash Place, Pitam Pura, Delhi 110034, Intia ("Wingify"), ja jota käytetään A/B- ja moniversiotestauksiin. Kyseinen palvelu käyttää evästeitä tunnistaakseen käyttäjän selaimen ja analysoidakseen tämän verkkosivuston käyttöä. Visual Website Optimizerin asettamat evästeet eivät kerää henkilötietoja. Wingify käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen käyttäjän verkkosivuston käyttöä, täyttääkseen verkkosivun toimintoja koskevia raportteja ja antaakseen meille verkkosivuston toimintaan liittyviä lisäpalveluja. 
 
Lisätietoja siitä, miten Visual Website Optimizer käsittelee tietojasi, on annettu osoitteessa https://vwo.com/privacy-policy/. Voit kytkeä Visual Website Optimizerin seurantatoiminnon pois päältä milloin tahansa noudattamalla ohjeita, jotka on annettu osoitteessa https://vwo.com/opt-out/.
 
6. Sosiaalisen median linkkien ja lisäosien käyttö
 
a) Sosiaalisen median linkit
 
Käytämme verkkosivustollamme linkkejä sosiaalisen median profiileihimme Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Flickr ja YouTube -palveluissa voidaksemme lisätä tietoisuutta BERNINA-profiileista.
 
Nämä palvelut ovat mukana ainoastaan linkkeinä vastaaviin sosiaalisiin verkostoihin. Mitään tietoa ei voida siirtää sosiaalisen verkoston palveluntarjoajille, mikäli et napsauta vastaavia linkkejä. Kun olet napsauttanut upotettuja linkkejä, sinut ohjataan uudelleen vastaavan palveluntarjoajan sivulle. Vasta sitten käyttäjätiedot siirretään vastaavalle palveluntarjoajalle.
 
Seuraavassa on annettu vastaavien palveluntarjoajien osoitteet ja URL-osoitteet näiden tietosuojailmoituksia varten:
 
a) Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.php; lisätietoja tiedon keräyksestä: http://www.facebook.com/help/186325668085084, http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications ja http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo. Facebook noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välillä solmittua Privacy Shield -järjestelyä: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

b) Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA, lisätietoja tietojen keräystä varten: https://help.instagram.com/155833707900388.

c) Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy. Twitter noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välillä solmittua Privacy Shield -järjestelyä: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

d) Google LLC., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en. Google noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välillä solmittua Privacy Shield -järjestelyä: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

e) Flickr: Oath, Inc., Oath, Inc. 770 Broadway Fl 4 New York, NY 10003-9558, USA, further lisätietoja tiedon keräyksestä: https://policies.oath.com/ie/en/oath/privacy/products/flickr/index.html.

f) YouTube LLC., 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA; https://policies.google.com/privacy?hl=en. n tytäryhtiö, käsittelee henkilötietojasi myös Yhdysvalloissa ja noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -käytäntöä, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.
 
b) Sosiaalisen median lisäosat
 
Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohdan f mukaisesti käytämme sosiaalisen Pinterest-verkoston sosiaalisen median lisäosia blogimme artikkelisivuilla lisätäksemme tietoisuutta BERNINA-merkistä ja jotta käyttäjämme voisivat jakaa sisältöä ystävilleen ja tuttavilleen. Mainonnan perimmäisen tarkoituksen katsotaan perustuvan oikeutettuun etuun yleisen tietosuoja-asetuksen puitteissa. 
 
Jos menet sivulle, joka sisältää Pinterestin sosiaalisen median lisäosan, mitään henkilötietoja ei siirretä aluksi Pinterestille. Luot yhteyden Pinterestin palvelimeen vasta kun napsautat Pinterestin lisäosan palveluntarjoajan sosiaalisen median painiketta. Kun yhteys Pinterestin palvelimeen on luotu, lokitiedot siirretään Pinterestille. Nämä lokitiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, niiden sivustojen osoitteen, joilla olet vieraillut ja jotka sisältävät Pinterestin ominaisuuksia, selaimen tyypin ja asetukset, pyynnön päivämäärän ja ajan sekä Pinterestin ja evästeiden käyttötapasi. Näin ollen henkilötietojasi voidaan siirtää Pinterestille ja tallentaa (mahdollisesti Yhdysvalloissa).
 
Me emme hallitse kerättyjä tietoja ja tiedonkäsittelyoperaatioita, emmekä ole tietoisia Pinterestin keräämien tietojen täydestä laajuudesta, käsittelyn tarkoituksista tai säilytysajoista. Meillä ei ole lisäksi tietoa Pinterestin keräämien tietojen poistosta. Pinterest takaa tietosuojaa vastaavien toimenpiteiden vastuullisuuden.
 
Pinterest tallentaa sinusta kerätyt tiedot käyttäjäprofiilina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kohdennettuun verkkosivustosuunnitteluun. Kyseinen arviointi suoritetaan erityisesti (myös käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) kysyntäperusteisen mainonnan esittämiseksi sekä muiden Pinterestin käyttäjien informoimiseksi verkkosivuston toiminnastasi. Sinulla on oikeus vastustaa tämän käyttäjäprofiilin luomista, ja sinun on otettava yhteyttä Pinterestiin oikeuden harjoittamiseksi.
 
Tiedonsiirto tapahtuu riippumatta siitä, onko sinulla Pinterest-tili ja oletko kirjautuneena sisään. Jos olet kirjautuneena sisään Pinterestiin, keräämämme tietosi liitetään suoraan Pinterest-tiliisi. Jos painat painiketta ja esimerkiksi sivulinkkiä, Pinterest tallentaa tämän tiedon käyttäjätilillesi ja kertoo tästä yhteyshenkilöillesi julkisesti.
 
Jos haluat lisätietoja tietojen keräyksen tarkoituksesta ja laajuudesta ja käsittelystä Pinterestillä, tutustu Pinterestin tietosuojakäytäntöön, jonka linkki on alla. Löydät sieltä lisäksi lisätietoja oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoistasi yksityisyyteesi liittyen:
 
Pinterest Europe Ltd. Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland, https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy.
 
7. YouTube videoiden lisäys
 
Olemme lisänneet verkkotarjontaamme YouTube-videoilta yritykseltä YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA ("YouTube"). Ne on tallennettu osoitteeseen http://www.youtube.com , ja ne voidaan suoratoistaa suoraan sivustoltamme. YouTube-videot on lisätty varmistamaan miellyttävä verkkosivustomme käyttökokemus. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohta f.
 
Verkkosivustomme YouTube-videot on upotettu tehostetussa yksityisyyden tilassa, mikä tarkoittaa, että sinusta ei käyttäjänä siirretä mitään tietoja Youtubelle, mikäli et toista videoita. Seuraavat tiedot välitetään YouTubelle vasta kun toistat videon. Emme voi tehdä mitään tälle tiedonsiirrolle.
 
Videota toistettaessa YouTube vastaanottaa tiedot, joista ilmenee, että olet päässyt verkkosivustomme vastaavalle alasivulle.By visiting the website, YouTube receives the information that you have accessed the corresponding sub-page of our website. Tämän lisäksi lokitiedot välitetään tämän käytännön osion 2. a) mukaisesti. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako YouTube käyttäjätilin, jolle olet sisäänkirjautuneena, tai onko käyttäjätiliä ylipäätään olemassa. Jos olet kirjautuneena sisään Googleen, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et tahdo, että nämä tiedot liitetään YouTuben profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen verkkosivustolla käymistä. YouTube tallentaa tietosi käyttäjäprofiilina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kohdennettuun verkkosivustosuunnitteluun. Kyseinen arviointi suoritetaan erityisesti (myös käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) kysyntäperusteisen mainonnan esittämiseksi sekä muiden sosiaalisten verkostojen käyttäjien informoimiseksi verkkosivuston toiminnastasi. Sinulla on oikeus vastustaa tämän käyttäjäprofiilin luomista, ja sinun on otettava yhteyttä YouTubeen oikeuden harjoittamiseksi.
 
YouTube on Google LLC:n tytäryhtiö, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Jos haluat lisätietoja tietojen keräyksen tarkoituksesta ja laajuudesta ja käsittelystä Youtubessa, tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön. More information on the purpose and scope of the data collection and its processing by YouTube can be found in the YouTube data protection policy. Löydät lisätietoja yksityisyyteen liittyvistä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoistasi osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Google käsittelee henkilötietojasi myös Yhdysvalloissa ja noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -käytäntöä, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Googlella on palvelinkeskuksia kaikkialla maailmassa (Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen ulkopuolella niitä on tällä hetkellä Taiwanissa, Singaporessa ja Chilessä). Emme tiedä, lähettääkö Google tietosi Euroopan unionin tai Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle.
 
8. Google Maps
 
Käytämme tällä verkkosivustolla Google Maps -palvelua, jonka tarjoaa Google LLC., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA ("Google"). Palvelun avulla voit nähdä interaktiiviset kartat suoraan verkkosivustolla ja käyttää karttatoimintoa kätevästi. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 lausekkeen 1 alakohta f.
Verkkosivustolla käytäessä Google saa tiedon, että olet käynyt verkkosivustomme kyseisellä alasivulla. Tämän lisäksi Googlelle välitetään tämän ilmoituksen osiossa 2. a) määritetyt tiedot. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako Google käyttäjätilin, jolle olet sisäänkirjautuneena, tai onko käyttäjätiliä ylipäätään olemassa. Jos olet kirjautuneena sisään Googleen, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et tahdo, että nämä tiedot liitetään Google-profiiliisi,sinun on kirjauduttava ulos ennen verkkosivustolla käymistä. Google tallentaa tietosi käyttäjäprofiilina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kohdennettuun verkkosivustosuunnitteluun. Kyseinen arviointi suoritetaan erityisesti (myös käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) kysyntäperusteisen mainonnan esittämiseksi. Sinulla on oikeus vastustaa tämän käyttäjäprofiilin luomista, ja sinun on otettava yhteyttä Google-yhtiöön oikeuden harjoittamiseksi.
Googlen tietosuojakäytännössä on lisätietoja tiedon keräyksen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta. Löydät lisätietoja yksityisyyteen liittyvistä oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoistasi osoitteesta  https://policies.google.com/privacy?hl=en. Google käsittelee henkilötietojasi myös Yhdysvalloissa ja noudattaa Euroopan unionin ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -käytäntöä, josta on tietoa osoitteessa, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Googlella on palvelinkeskuksia kaikkialla maailmassa (Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen lisäksi niitä on tällä hetkellä myös Taiwanissa Singaporessa ja Chilessä). Emme tiedä, lähettääkö Google tietosi Euroopan unionin tai Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle.
 
9. Tietoturva
 
Käytämme yleistä TSL (Secure Socket Layer) -salausprotokollateknologiaa osana sivustovierailuja yhdessä selaimesi tukeman korkeimman salaustason kanssa. Ryhdymme lisäksi soveltuviin teknisiin ja organisatorisiin turvakeinoihin suojellaksemme tietojasi vahingossa tai tahallaan tapahtuvalta peukaloinnilta, osittaiselta tai kokonaiselta menetykseltä, tuhoutumiselta tai kolmansien osapuolen valtuuttamattomalta käytöltä. Turvakeinojamme parannetaan jatkuvasti teknisen kehityksen myötä. BERNINA ei voi kuitenkaan taata sinun käyttäjänä välittämiesi tietojen turvallisuutta. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu omalla riskilläsi.
 
10. Oikeutesi
 
Sinulla on seuraavat oikeudet:
  • Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 15 mukaisesti sinulla on oikeus pyytää meiltä tietoa henkilötiedoistasi, joita me käsittelemme. Tarkemmin ilmaistuna voit pyytää tietoja käsittelyn tarkoituksista, henkilötietojen kategoriasta, niiden vastaanottajien kategorioista, joille tietojasi luovutetaan, suunnitellusta säilytysajasta, oikeudesta muuttaa, poistaa, rajoittaa käsittelyä tai vastustaa, muutoksenhakuoikeudesta, tietojen alkuperästä siltä osin kuin emme ole sitä keränneet ja automaattisen päätöksenteon olemassaolosta, mukaan lukien profilointi, ja soveltuvilta osin sitä koskevista kuvailevista tiedoista
  • yhdenmukaisesti yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 16 kanssa sinulla on oikeus pyytää välitöntä hallussamme olevien virheellisten tietojen oikaisua tai tietojen täydentämistä
  • yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 17 mukaisesti sinulla on oikeus pyytää hallussamme olevien henkilötietojesi poistoa siltä osin kuin käsittelyä ei edellytetä sananvapauden ja tiedonvälityksen oikeuden harjoittamisen vuoksi, lakivelvoitteen täyttämiseksi, yleisen edun tai laillisten oikeuksien puolustamiseksi, harjoittamiseksi tai osoittamiseksi
  • yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 18 mukaisesti sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista siltä osin kuin kyseenalaistat tietojen tarkkuuden, käsittely on lainvastaista, mutta vastustat tietojen poistoa emmekä enää tarvitse tietoja, mutta sinä tarvitset niitä sellaisten lakivaateiden puolustamiseksi, harjoittamiseksi tai osoittamiseksi, jotka olet pannut vireille vastustaaksesi käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 21 mukaisesti
  • yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 20 mukaisesti sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennetyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää tietojen siirtoa toiselle vastuuhenkilölle
  • yhdenmukaisesti yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 7 kohdan 3 kanssa sinulla on oikeus peruuttaa meille antamasi suostumus milloin tahansa. Tämän seurauksena emme enää saa jatkaa tiedonkäsittelyä luvan perusteella tulevaisuudessa
Yllä mainittujen oikeuksien harjoittamiseksi lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bernina.com tai lähetä meille viestiä käyttämällä yhteystietoja, jotka oli annettu oikeudellisessa huomautuksessa.

Oikeus vastustaa:
Jos käsittelemme henkilötietojasi suojataksemme oikeutetut edut yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 (1) lausekkeen 1 alakohdan f mukaisesti, yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 21 kohdan 1 mukaisesti sinulla on oikeus vastustaa tätä käsittelyä oman erityistilanteesi perusteella. Voit vastustaa tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksien puitteissa milloin tahansa ja ilman syytä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan Art. 21 (2) mukaisesti. Jos haluat harjoittaa oikeuttasi vastustaa, riittää, että lähetät meille vapaamuotoisen ilmoituksen esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen info@bernina.com.

Muutoksenhakuoikeus:
Jos uskot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittely rikkoo yleistä tietosuoja-asetusta, yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 77 mukaisesti sinulla on oikeus valittaa asiasta tietosuojavaltuutetulle.

 
11. Tämän tietosuojakäytännön voimassaolo ja muutokset
 
Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa toistaiseksi, ja se päivitettiin viimeksi 7. syyskuu 2018.

 
Tätä tietosuojakäytäntöä saatetaan joutua muuttamaan verkkosivustomme ja tarjonnan kehityksen myötä tai muuttuneiden lakien ja asetusten vaatimusten vuoksi. Voit tutustua voimassa olevaan tietosuojakäytäntöön milloin tahansa ja tulostaa sen halutessasi verkkosivustollamme osoitteessa t https://www.bernina.com/privacy.