Tula Pink


«The BERNINA 770 QE gives me the space I need for quilting, plus the Stitch Regulator can’t be beat for even stitches.»

Tula Pink leger med motiverne på samme måde som en poet leger med ord og forvandler intetsigende, traditionelle designs til drilagtige små væsener. Tulas kærlighedsaffære med tekstiler begyndte tidligt og en besættelse med syning fulgte snart efter. Tula begyndte at quilte i et forsøg på at opbruge hendes stadig
voksende beholdning af stoffer, så hun kunne retfærdiggøre købet af endnu mere. I dag, 16 år senere, er hun en anerkendt designer og quilter. Tula Pink har designet et quilt fra sin stofsamling, «Moonshine», eksklusivt for BERNINA.

Du kan også besøke:Den amerikanske tekstildesigneren og quilteren Tula Pink lever, med sin svarte humor, i en verden av print og snittmønstre. Tula Pink leker med motiver på samme måte som en dikter leker med ord. Hun forvandler ganske tradisjonelle design til stilige, små skapninger.  Uansett om det er en lugg som formes til et sjørøverskip, eller en damaskduk som forvandles til en kjole: Fru Pink skaper et fantasibilde med fargeglede av enhver tenkelig gjenstand.
 
Allerede som barn var Tula Pink begeistret for tekstiler og utviklet slik sin lidenskap for søm. Det var soleklart for alle bortsett fra Tula Pink at hun en dag ville skape sine egne stoffer. Mange år og ti stoffkolleksjoner senere, er tekstildesign blitt hennes store lidenskap. For å forbruke den stadig voksende samlingen av stoffrester og ha en god unnskyldning for å kjøpe nye stoffer, begynte Tula Pink å quilte. I dag, seksten år senere, har hun flere quilter og stoffer enn noensinne tidligere.